Old Course

St. Andrews Links

Old Course i St Andrews regnes som golfens hellige gral. Som den eldste golfbanen i verden med røtter som strekker seg tilbake til 1500-tallet, har den en uovertruffen historie og tradisjon. Gjennom århundrer har legender kjempet om titler på dens fairways og banen har satt et unikt preg på golfspillet.

Å spille på Old Course er en uforglemmelig opplevelse for alle golfere. Fra det øyeblikket man går gjennom den ikoniske porten omfavnes man av en atmosfære av historie, tradisjon og lidenskap. Utfordringene på banen, den vakre naturen og den unike atmosfæren gjør Old Course til en reise man aldri glemmer.

Til tross for sin enorme popularitet, holder Old Course i St Andrews fast på sin gamle tradisjon med daglige loddtrekninger (unntatt søndager og turneringer). Trekningen skjer to dager før ønsket spilledag.

Loddtrekningen er designet for å gi golfere best mulig sjanse til å spille Old Course under besøket i St Andrews. Den gjenspeiler banens forpliktelse til å gjøre den så tilgjengelig som mulig for allmennheten. Det er en av de mest populære og effektive måtene å sikre seg en starttid for de som ikke fikk det gjennom ordinær booking.

Uansett hvilken bane du skal spille på din tur til St Andrews, anbefaler vi at du melder deg på loddtrekning for tee off på Old Course når du først er der.

Play Video
Velg blant våre golfpakker eller be oss skreddersy en golfreise som inkluderer denne banen.

Old Course

Pris på forespørsel.

Overnatting

Old Course Hotel
Old Course Hotel Golf Resort & Spa
Fairmont St Andrews 1
Fairmont St Andrews
Hotel Du Vin St Andrews
Hotel Du Vin St Andrews
The Old Manor Hotel
The Old Manor Hotel

Gjennomsnittstemperatur i St. Andrews

Skroll til toppen