Jubilee Course

St. Andrews Links

Jubilee-banen er en av de mest krevende banene på St Andrews Links. Med sine 5637 meter fra bakerste utslagssted og par 72, er den en skikkelig test for selv de beste golfere. Lokalbefolkningen kaller den ofte en "stern test" i golf, og den er favorittbanen når golfklubbene ved St Andrews University spiller sine lagkamper.

I likhet med New Course, blir Jubilee ofte oversett med all oppmerksomheten som Old Course og Kingsbarns får i nærheten. Men her kan du ofte unnslippe folkemengden og nyte en fredfull runde golf.

Banen ble åpnet i 1897 og ble oppgradert til mesterskapsstandard av Donald Steele i 1988. De viktigste egenskapene til Jubilee inkluderer:

  • Bølgende terreng
  • Et fint utvalg av par-3-hull
  • En layout hvor mange av hullene snor seg gjennom sanddynene
  • Elementene spiller en stor rolle på grunn av banens beliggenhet på et smalt stykke linksland mellom New Course og kystlinjen

Golfere blir belønnet for innsatsen med fantastisk utsikt over St Andrews Bay mot øst og de andre St Andrews Links-områdene mot vest.

Som de andre banene på St Andrews Links, deler Jubilee fasiliteter med golfere som bruker Links Trust Clubhouse. Klubbhuset har en butikk, restaurant og driving range.

Banen ble oppkalt etter dronning Victorias diamantjubileum, som markerte hennes 60 år på tronen.

Kontakt oss for et tilbud på din neste golfreise og be oss inkludere denne banen i tilbudet.

Overnatting

Old Course Hotel
Old Course Hotel Golf Resort & Spa
Fairmont St Andrews 1
Fairmont St Andrews
Hotel Du Vin St Andrews
Hotel Du Vin St Andrews
The Old Manor Hotel
The Old Manor Hotel
Skroll til toppen