Eden Course

St. Andrews Links

Eden Course, en av St. Andrews Links' mest fascinerende baner, strekker seg over 5589 meter og byr på en par 70 runde som garantert vil utfordre selv de mest erfarne golferne. Banen ble designet av den legendariske Harry Colt i 1914 og har et naturlig preg med en flyt som fører deg gjennom landskap formet av sanddyner og vind.

Dype bunkere, strategisk plassert langs fairways og rundt greener, setter golferens presisjon på prøve. De ondulerte greenene med sine raffinerte detaljer og skarpe brudd krever nøye vurdering og et velutviklet kortspill. Selv om fairwayene er romslige, lurer faren for å havne utenfor banen alltid i bakgrunnen, noe som tvinger spillerne til å tenke taktisk og velge riktige køller for hvert slag.

Til tross for sin krevende natur er Eden Course en bane som passer for golfere på alle nivåer. De brede fairwayene gir rom for spillerne til å utfolde seg, mens de forskjellige tee-stedene gir mulighet til å tilpasse banens vanskelighetsgrad til eget nivå.

Etter en runde på Eden Course kan du slappe av i det hyggelige klubbhuset, nyte en forfriskning i baren eller beundre den vakre utsikten over St. Andrews Bay. Eden Course byr på en golfrunde du sent vil glemme.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud på din neste golfreise og be oss inkludere denne banen i tilbudet.

Overnatting

The Old Manor Hotel
The Old Manor Hotel
Hotel Du Vin St Andrews
Hotel Du Vin St Andrews
Fairmont St Andrews 1
Fairmont St Andrews
Old Course Hotel
Old Course Hotel Golf Resort & Spa
Skroll til toppen