Castle Course

St. Andrews Links

Castle Course (åpnet for spill i 2008) er et flott eksempel på moderne linksbanedesign. Med eget klubbhus, restaurant med vakker utsikt over bukta og gode treningsfasiliteter er den et verdifullt tilskudd til golftilbudet i St. Andrews-området.

Banen er kjent for å være vanskelig, noe som har skapt delte meninger blant golfere. De kuperte fairwayene og de raske, ondulerende greenene krever presisjon og godt spill på approachene. Dette er frustrerende for noen spillere, men for de som slår ballen rett, og liker utfordrende greener, vil Castle Course tilby en herlig test av ferdighetene.

Vinden spiller en stor rolle på denne linksbanen som ligger på en klippetopp. Selv med flere utslagssteder er det de ondulerte og raske greenene som krever mest av spillerne.

Hvis du er en spiller som slår ballen rett, og trives med utfordringer, vil Castle Course være en minneverdig opplevelse. For andre kan den høye vanskelighetsgraden bli frustrerende. Uansett er banen alltid i utmerket stand og byr på en spektakulær golfrunde i vakre omgivelser.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud på din neste golfreise og be oss inkludere denne banen i tilbudet.

Velg blant våre golfpakker eller be oss skreddersy en golfreise som inkluderer denne banen.

Castle Course

Fra-priser gjelder per person og er basert på at to personer reiser sammen i lavsesong og overnatter i delt dobbeltrom. Variasjon i pris kan forekomme avhengig av hotellvalg, tilgjengelighet ved forespørsel og valutakurser. Se priseksempler nedenfor.

Overnatting

Old Course Hotel
Old Course Hotel Golf Resort & Spa
Fairmont St Andrews 1
Fairmont St Andrews
Hotel Du Vin St Andrews
Hotel Du Vin St Andrews
The Old Manor Hotel
The Old Manor Hotel

Gjennomsnittstemperatur i St. Andrews

Skroll til toppen