Trump International Golf Course

Trump MacLeod House & Lodge Hotel

Trump International Golf Links er en av de beste linksbanene i verden. Med spektakulær natur og en golfbane i verdensklasse, vil du garantert få en uforglemmelig opplevelse. 

Trump International Golf Links følger det klassiske mønsteret med to ni-hulls sløyfer som går ut og tilbake. Banen snor seg gjennom sanddynene og toppene, og gir deg enestående panoramautsikt over kystlinjen. Hvert hull tilbyr seks utslagssteder slik at banen passer for golfere på alle nivåer.

Trump International Golf Links tilbyr mer enn bare en god golfrunde. Med sitt unike landskap og førsteklasses fasiliteter, er det et perfekt sted å slappe av og nyte naturen. Du kan også besøke klubbhuset for en deilig matbit eller en drink etter runden.

Uansett om du er en erfaren golfer eller nybegynner er Trump International Golf Links et sted du vil elske. Med sin utfordrende bane i vakre omgivelser er dette et sted du garantert vil ønske deg tilbake til.

Play Video

Trump International Golf Course

Velg hotell/resort lenger ned for å se golfpakker med pris, eller kontakt oss for et skreddersydd tilbud som inkluderer denne banen.

Overnatting

Trump MacLeod House & Lodge Hotel exterior
Trump MacLeod House & Lodge Hotel

Gjennomsnittstemperatur i Aberdeen

Skroll til toppen