Meldrum House Country Hotel & Golf Course

Gjemt bort i det pittoreske Aberdeenshire-landskapet, tilbyr Meldrum House Country Hotel & Golf Course et unikt fristed for de som søker en kombinasjon av luksus, historie og naturskjønnhet. Dette 1300-talls herskapshuset, omgitt av 240 hektar land, byr på et perfekt sted å slappe av og nyte alt det beste Skottland har å tilby.

Overnatting
Meldrum House tar stolthet av sin individualitet, noe som gjenspeiles i de luksuriøse rommene. Med fokus på skotsk interiørdesign, kan du velge mellom forskjellige typer overnatting:

Herregården:
Opplev historisk prakt fra 1300-tallet.

Rom i hovedbygningen:
Nyt moderne og frisk innredning.

Stallen:
Historiske bjelker og vakre møbler skaper en spesiell atmosfære.

Chain Lodge:
Perfekt for familiesammenkomster eller vennegrupper.

Uansett hvilken type rom du velger, kan du være sikker på en komfortabel seng, en god natts søvn og en vakker utsikt over det skotske landskapet.

Golf
Meldrum House tilbyr en fantastisk golfbane designet av Graeme Webster. Banen ligger i et vakkert skotsk landskap og er en av de vakreste parkbanene i landet. Modne skoger, omhyggelig landskapsdesign og rikt dyreliv skaper en golfopplevelse utenom det vanlige.

Velpleide greener, kryssende fairways, vannspeil, dog-legs og bunkere krever presisjon i hvert slag, selv for erfarne golfere. Hold utkikk etter de 18 bunkerne som vokter greenen på det lange ellevte hullet. Banen har flere teesteder slik at den skal passe for golfere på alle nivåer.

Restaurant & Barer
Meldrum House tilbyr et utvalg av restaurant- og baralternativer for å tilfredsstille enhver smak. Nyt en deilig middag i den prisbelønte Marischal Restaurant, eller slapp av med en drink i den koselige Claret Jug Bar. For en unik matopplevelse, kan du prøve å spise under stjernene i en av hotellets luksuriøse middagsdomer på plenen.

Spa og Fritid
Etter en dag med golf eller sightseeing, kan du slappe av i Meldrum House Spa. Spaet tilbyr et bredt utvalg av behandlinger og fasiliteter, inkludert et innendørsbasseng, en badstue og et damprom. Du kan også velge mellom en rekke utendørsaktiviteter, som fotturer, sykling og fiske.

Meldrum House Country Hotel & Golf Course er et perfekt sted for en uforglemmelig ferie i hjertet av Skottland. Med sin unike blanding av historie, luksus og naturskjønnhet, tilbyr hotellet noe for enhver smak.

Meldrum House Country Hotel & Golf Course

Meldrum House Country Hotel & Golf Course

4 netter på Meldrum House Country Hotel & Golf Course

4 x frokost

3 golfrunder

Fra NOK 8 990,-

Fra-priser gjelder per person og er basert på at to personer reiser sammen i lavsesong og overnatter i 1 x dobbeltrom.

Golfbaner

Meldrum House Golf Course
Meldrum House Golf Course
Skroll til toppen