Golf Resort

Meldrum House Country Hotel & Golf Course

Et sted utenom det vanlige...

Gjemt bort i det pittoreske Aberdeenshire-landskapet, ligger et vakkert herskapshus fra 1300-tallet omgitt av 240 hektar land og er et fantastisk fristed. Meldrum House Country Hotel kombinerer århundrer med historie med den nyeste luksus, og er et perfekt sted å slappe av og nyte.

Her tar  de vare på deg med eksemplarisk service og et stort, skotsk smil.

Meldrum House er stolte av sin individualitet, og det gjenspeiles deres luksuriøse rom. Skotsk interiørdesign står i fokus, og vi lover deg en komfortabel seng og en god natts søvn med utsikt over vakre landområder.

Overnattingsmuligheter:

  • Herregården: Opplev historisk prakt tilbake til 1300-tallet.
  • Rom i hovedbygningen: Ny moderne og frisk innredning.
  • Stallen: Historiske bjelker og vakre møbler skaper en spesiell atmosfære.
  • Chain Lodge: Perfekt for familiesammenkomster eller vennegrupper.

Meldrum House tilbyr fantastiske fasiliteter, og golfbanen er intet unntak. Banen er designet av Graeme Webster, ligger i fantastisk skotsk landskap og er en av de vakreste parkbanene i landet. Modne skoger, omhyggelig landskapsdesign og rikt dyreliv skaper en golfopplevelse utenom det vanlige.

Velpleide greener, kryssende fairways, vannspeil, dog-legs og bunkere krever presisjon i hvert slag, selv for erfarne golfere. Hold utkikk etter de 18 bunkerne som vokter greenen på det lange ellevte hullet. Banen har flere teesteder slik at den skal passe for golfere på alle nivåer.

Play Video
Velg blant våre golfpakker eller be oss skreddersy en golfreise som inkluderer dette hotellet.

Meldrum House Country Hotel & Golf Course

Fra-priser gjelder per person og er basert på at to personer reiser sammen i lavsesong og overnatter i delt dobbeltrom. Variasjon i pris kan forekomme avhengig av tilgjengelighet ved forespørsel og valutakurser.

Golfbaner

Meldrum House Golf Course
Meldrum House Golf Course

Gjennomsnittstemperatur i Aberdeen

Skroll til toppen