Hotell

Trump MacLeod House & Lodge Hotel

Trump MacLeod House & Lodge Hotell er et 5-stjerners hotell som tilbyr en uforglemmelig opplevelse i naturskjønne omgivelser. Hotellet ligger i hjertet av Trump International Estate, omgitt av vakkert landskap og med kort avstand til Aberdeen by og flyplass.

Hotellet består av et praktfullt skotsk herskapshus og en lodge, begge med luksuriøst interiør og moderne fasiliteter. De ti superior- og grand deluxe-rommene i herskapshuset har italiensk marmorbad, og lodgen tilbyr en koselig og avslappende atmosfære.

Trump MacLeod House & Lodge Hotell er et paradis for golfere. Hotellet er vertskap for Trump International Golf Links, en mesterskapsbane designet av den anerkjente golfbanearkitekten Dr. Martin Hawtree. Banen er 6 767 meter lang og spilles som par 72.

Hotellet har en elegant restaurant med en intim bar hvor du kan nyte en tradisjonell skotsk whisky. Brasserie at The Clubhouse tilbyr et mer uformelt alternativ med et bredt utvalg av retter.

Trump MacLeod House & Lodge Hotell er det perfekte valget for deg som ønsker en luksuriøs og avslappende ferie. Her kan du nyte god mat, vakker natur og spennende golf og Aberdeen sentrum med sine mange severdigheter ligger bare en kort kjøretur unna.

Play Video
Velg blant våre golfpakker eller be oss skreddersy en golfreise som inkluderer dette hotellet.

Trump MacLeod House & Lodge Hotel

Fra-priser gjelder per person og er basert på at to personer reiser sammen i lavsesong og overnatter i delt dobbeltrom. Variasjon i pris kan forekomme avhengig av tilgjengelighet ved forespørsel og valutakurser.

Golfbaner i nærheten

Trump International Golf Course
Trump International Golf Course 14th
Meldrum House Golf Course
Meldrum House Golf Course

Gjennomsnittstemperatur i Aberdeen

Skroll til toppen