Trump MacLeod House & Lodge Hotel

Trump MacLeod House & Lodge Hotell ligger idyllisk til i naturskjønne omgivelser, omgitt av vakkert landskap i hjertet av Trump International Estate. Hotellet er lett tilgjengelig fra Aberdeen by og flyplass, og tilbyr en perfekt base for å utforske alt det Nordøst-Skottland har å by på.

Overnatting
Gjestene kan velge mellom 10 superior- og grand deluxe-rom i det praktfulle skotske herskapshuset, med italiensk marmorbad og luksuriøst interiør. Lodgen tilbyr en mer uformell og avslappende atmosfære med komfortable rom og suiter.

Golf
Trump MacLeod House & Lodge Hotell er et paradis for golfere. Hotellet er vertskap for Trump International Golf Links, en mesterskapsbane designet av Dr. Martin Hawtree. Banen er 6 767 meter lang og spilles som par 72, og tilbyr en utfordrende og spennende golfrunde for spillere på alle nivåer.

Restaurant & Barer
Den elegante restauranten på hotellet serverer utsøkt mat med fokus på lokale råvarer. Den intime baren tilbyr et bredt utvalg av drinker, inkludert en omfattende samling av skotsk whisky. Brasserie at The Clubhouse tilbyr et mer uformelt alternativ med et bredt utvalg av retter i en avslappet atmosfære.

Spa og Fritid
I tillegg til golf, tilbyr Trump MacLeod House & Lodge Hotell en rekke spa- og fritidsaktiviteter. Gjestene kan slappe av i det luksuriøse spaet, ta en dukkert i det innendørs bassenget eller trene i det moderne treningsstudioet. Hotellet tilbyr også en rekke utflukter og aktiviteter i området, inkludert fiske, hesteridning og sightseeing.

Trump MacLeod House & Lodge Hotel exterior

Trump MacLeod House & Lodge Hotel

2 netter på Trump MacLeod House & Lodge Hotel

2 x frokost + 2 x 3-retters middag

2 golfrunder

Golf shuttle

Fra NOK 11 690,-

Fra-priser gjelder per person og er basert på at to personer reiser sammen i lavsesong og overnatter i 1 x dobbeltrom.

Golfbaner

Trump International Golf Course
Trump International Golf Course 14th
Skroll til toppen