Golf Resort

The K Club

⭐Ryder Cup 2006 | ⭐European open.

Opplev ultimat irsk landlige idyll på The K Club, et praktfullt 5-stjerners hotell i County Kildare, bare en kort kjøretur fra Dublin. Eiendommen tilbyr 140 utsøkte rom og suiter, alle innredet med en elegant blanding av moderne komfort og klassisk irsk stil.

Gå deg vill i 550 hektar med vakkert landskap, omgitt av fredfull natur og den majestetiske elven Liffey. The K Club er et fristed for både kropp og sjel, og tilbyr et bredt utvalg av aktiviteter for å tilfredsstille alle behov.

Test dine golfferdigheter på to mesterskapsbaner designet av den legendariske Arnold Palmer. The Palmer North Course var vert for Ryder Cup i 2006, mens The Palmer South Course har arrangert European Open. Uansett om du er en erfaren golfer eller en nybegynner, vil du garantert finne en bane som passer ditt nivå.

Nyt utsøkte måltider på syv forskjellige restauranter og barer. Fra tradisjonell irsk pubmat til gourmetmiddager med vinparing, The K Club har noe for enhver smak.

Play Video
Velg blant våre golfpakker eller be oss skreddersy en golfreise som inkluderer dette hotellet.

The K Club

Fra-priser gjelder per person og er basert på at to personer reiser sammen i lavsesong og overnatter i delt dobbeltrom. Variasjon i pris kan forekomme avhengig av tilgjengelighet ved forespørsel og valutakurser.

Golfbaner

Palmer North Golf Course
Palmer North Golf Course 9
Palmer South Golf Course
Palmer South Golf Course 9

Gjennomsnittstemperatur i Dublin

Skroll til toppen