The K Club

The K Club ligger i idylliske County Kildare, bare en kort kjøretur fra Dublins pulserende liv. Eiendommen strekker seg over 550 hektar med frodig landskap, omkranset av den majestetiske elven Liffey. Dette fredelige fristedet tilbyr den perfekte balansen mellom landlig ro og lett tilgjengelighet.

Overnatting
De 140 utsøkte rommene og suitene på The K Club er innredet med en elegant blanding av moderne komfort og klassisk irsk stil. Du kan velge mellom rom med utsikt over den vakre hagen, elven eller golfbanene. Uansett hvilket rom du velger, kan du være sikker på en komfortabel og avslappende opplevelse.

Golf
Golfentusiaster vil juble over The K Clubs to mesterskapsbaner, designet av den legendariske Arnold Palmer. The Palmer North Course var vert for Ryder Cup i 2006, mens The Palmer South Course har arrangert European Open. Uansett om du er en erfaren spiller eller en nybegynner, tilbyr The K Club en bane som passer ditt nivå og gir en uforglemmelig golfopplevelse.

Restaurant & Barer
The K Club tilbyr et bredt utvalg av kulinariske opplevelser med syv forskjellige restauranter og barer. Fra tradisjonell irsk pubmat til gourmetmiddager med vinparing, finner du garantert noe som frister dine smaksløker. Nyt en avslappet atmosfære i en av barene, eller prøv en Afternoon Tea med utsøkte delikatesser.

Spa og Fritid
Forny kropp og sjel i det luksuriøse spaet på The K Club. Velg mellom et bredt utvalg av behandlinger, inkludert massasje, ansiktsbehandlinger og kroppsbehandlinger. Slapp av i det innendørsbassenget eller hold deg i form i treningsstudioet. Pilates-rommet tilbyr klasser for å forbedre fleksibiliteten og styrken.

I tillegg til golf, overnatting og spa, tilbyr The K Club et bredt utvalg av aktiviteter for å tilfredsstille alle behov. Ta en båttur på elven Liffey, prøv deg på segway, spill tennis, øv svingen din i golfsimulatoren, prøv hesteridning, falkonering, sykkelturer, fisking, vinkjeller med vinsmaking, skyting, padleboarding eller whiskeysmaking. The K Club er det perfekte stedet for en uforglemmelig opplevelse, enten du reiser alene, med familie eller venner.

The K CLub 1

The K Club

4 netter på The K Club

4 x frokost

3 golfrunder

Fra NOK 9 240,-

Fra-priser gjelder per person og er basert på at to personer reiser sammen i lavsesong og overnatter i 1 x dobbeltrom.

Golfbaner

Palmer North Golf Course
Palmer North Golf Course 9
Palmer South Golf Course
Palmer South Golf Course 9
Skroll til toppen