Palmer South Golf Course

The K Club

Palmer South Course på The K Club, som åpnet i 2003, blir ofte overskygget av sin mer berømte søsterbane. Men la deg ikke lure – de to banene er vidt forskjellige, men like gode i sitt slag. Palmer South Course er en par-72 bane som strekker seg over hele 7300 yards fra turneringsutslagene. I lang tid var den den lengste banen på European Tour, og har til og med vært vertskap for Smurfit European Open flere ganger.

Denne banen er kanskje ikke for de som foretrekker tradisjonelle layouts, men for golfere som ønsker en unik og spennende opplevelse, er Palmer South Course et perfekt valg. Banedesignet utnytter kupert terreng og spennende høydeforskjeller på en mesterlig måte, og skaper en variert og utfordrende runde for alle ferdighetsnivåer.

Det er ingen tvil om at Palmer fortjener æren for å ha forvandlet 200 mål ordinært jordbruksland til en golfbane av høy kvalitet. Han har skapt en bane som både er visuelt vakker og spennende å spille på.

I 2004, bare to uker etter å ha vunnet sin andre US Open på Shinnecock Hills, tok Retief Goosen seieren i Smurfit European Open (European Tour) på Palmer South Course.

Overnatting

The K CLub 1
The K Club
Skroll til toppen