Palmer North Golf Course

The K Club | ⭐ Ryder Cup 2006

Palmer North Course på The K Club, også kjent som Ryder Cup-banen, er en av Irlands mest berømte golfbaner. Designet av legenden Arnold Palmer i 1991, har banen en rik historie og var vertskap for Ryder Cup i 2006.

Med sine 6721 meter fra de bakerste utslagene er Palmer North Course en solid test for erfarne golfere. Men frykt ikke, alternative utslagssteder er tilgjengelige for å imøtekomme spillere på alle nivåer.

Elven Liffey slynger seg malerisk gjennom banen og skaper en spennende utfordring på flere hull. Til tross for banens vanskelighetsgrad, blir golfere belønnet med et pittoresk landskap i Kildare, en forfriskende kontrast til Irlands mange linksbaner.

Det 7. hullet, et par-5 på over 540 meter fra mesterskapsutslagene, er et spektakulært eksempel på banens design. Med en dobbel dogleg må golfere navigere over sand, rough og vann for å nå greenen, som ligger på en liten øy omgitt av elven Liffey. Dette hullet er perfekt for matchspill og garanterer en spennende avslutning på runden.

Nordiren Darren Clarke satte banerekorden med en 12 under par runde på 60 under European Open i 1999. En rekord som sannsynligvis aldri vil bli slått.

Palmer North Course tilbyr en uforglemmelig golfopplevelse i hjertet av Irland. Be om et tilbud på din golfreise til The K Club i dag og prøv dine evner på denne ikoniske banen!

Ryder Cup 2006

Play Video
Play Video

Palmer North Golf Course

Velg hotell/resort lenger ned for å se golfpakker med pris, eller kontakt oss for et skreddersydd tilbud som inkluderer denne banen.

Overnatting

The K CLub 1
The K Club

Gjennomsnittstemperatur i Dublin

Skroll til toppen