La Finca Golf Course

La Finca Resort

La Finca Golf består av 18 hull designet av den prestisjetunge spanske designeren Pepe Gancedo. Banen har romslige fairways og spektakulære greener. Selv om back tee kan by på en skikkelig utfordring for de beste spillerne, kan golfere på alle nivåer finne sin komfortsone ved å starte fra tee nærmere greenen.

Banen er ikke blant de eldste i Spania, men på relativt kort tid har den skaffet seg et solidt rykte takket være spennende designfunksjoner, inkludert en green på en øy i et vann. Den 6400 meter lange banen har mange vannhindre, så å ta med noen ekstra baller er lurt. Selv om banen ikke er ekstremt lang, kan terrenget gjøre det slitsomt å gå runden. En golf cart anbefales med mindre du er i god form.

Det majestetiske fjellet Mount Escotera danner en fantastisk bakgrunn for banen. Anlegget har også utmerkede treningsfasiliteter hvor golfere kan varme opp før runden.

La Finca regnes som en av de beste banene på Costa Blanca.

Under oppholdet på La Finca kan du benytte golfakademiet for å forbedre teknikken eller varme opp før runden på driving rangen, chipeområdet, bunkers og putting green.

Etter golfen er Club House Terraza det perfekte stedet å slappe av. Her finner du et bredt utvalg av snacks, salater, pizza, sandwicher og hamburgere på menyen, samt et godt utvalg av forfriskende drikker.

Bane
Par72
DesignJosé (Pepe) Gancedo
Åpnet2002
TEES
Hvit6394 meter
Gul6032 meter
Blå5737 meter
Rød5411 meter
Play Video

La Finca Golf Course

Velg hotell eller resort lenger ned for å se golfpakker med pris, eller kontakt oss for et skreddersydd tilbud som inkluderer denne banen.

Overnatting

La Finca Resort 1
La Finca Resort

Gjennomsnittstemperatur i Alicante

Skroll til toppen