Golf Resort

La Finca Resort

✓ 40 minutter fra Alicante Flyplass | ✓ 20 minutter fra Torrevieja by

I det vakre landskapet på Costa Blanca finner du La Finca Resort, et paradis for golfentusiaster. Banen, designet av den berømte Pepe Gancedo, er et mesterverk av design. Den slynger seg gjennom det kuperte terrenget og tilbyr en morsom, men utfordrende runde med golf, med de majestetiske Escotera-fjellene som et storslått bakteppe.

La Finca Resort er mer enn bare en flott golfbane. Her finner du også et fantastisk 5-stjerners hotell med panoramautsikt over banen og de vakre hagene. Hotellet har en spektakulær restaurant og et bredt utvalg av fritidsfasiliteter, inkludert det luksuriøse La Finca Spa.

I nærheten av La Finca Resort finner du to andre utmerkede golfbaner, Villamartin Golf Club og Golf Las Ramblas. De ligger begge en kort kjøretur fra La Finca Resort, og er perfekte for en spennende golfdag.

La Finca Resort er det perfekte stedet for en golfferie i Spania. Her kan du nyte utfordrende golfrunder, komfortabel innkvartering, god mat og et bredt utvalg av fritidsaktiviteter.

Play Video
Velg blant våre golfpakker eller be oss skreddersy en golfreise som inkluderer dette hotellet.

La Finca Resort

Fra-priser gjelder per person og er basert på at to personer reiser sammen i lavsesong og overnatter i delt dobbeltrom. Variasjon i pris kan forekomme avhengig av tilgjengelighet ved forespørsel og valutakurser.

Golfbaner

La Finca Golf Course
La Finca Golf Course 5
Villamartín Golf Course
Villamartin Golf Course 7
Las Ramblas Golf Course
Las Ramblas Golf Course 1

Gjennomsnittstemperatur i Alicante

Skroll til toppen