Santa Clara Golf Club, Marbella

Santa Clara Golf Marbella er en skjult perle som ligger midt i hjertet av Costa del Sol med kort avstand fra den livlige bykjernen i Marbella. Et omfattende renoveringsprosjekt har resultert i en førsteklasses opplevelse som vil tilfredsstille dine forventninger til dette legendariske eventyret.

Den elegante 18-hulls golfbanen er en par 71-bane som tilbyr golfere på alle nivåer en utfordrende, men likevel fornøyelig golfrunde. Banen karakteriseres av en behagelig skråning med få åser. La deg imidlertid ikke lure av det lette terrenget, for banen har en rettferdig andel av krevende hull som krever presisjon og strategi. Designerteamet har også inkludert en rekke hindringer for å holde spillerne på tå hev.

Tross utfordringene vil golfere uten tvil ha det moro på denne banen. Greenene er velstelte, og layouten er visuelt tiltalende. Banen byr på åpne områder og et fantastisk bakteppe med utsikt mot Middelhavet, Gibraltar og Marokko.

Banen ligger bare noen minutter fra sentrum, noe som gjør den lett tilgjengelig for både lokale og besøkende. I tillegg er det kun en 30-minutters kjøretur fra Malagas flyplass, noe som gjør det til et ideelt reisemål for de som kommer utenfra.

Foruten den flotte golfbanen har Santa Clara Golf Marbella førsteklasses fasiliteter for sine besøkende. Klubbhuset er romslig og stilfullt, og den nyrenoverte restauranten tilbyr en førsteklasses opplevelse med deilige retter og forfriskende drikke. Proshopen stor, og klubben tilbyr utleieutstyr fra Taylor-Made Stealth for de som ikke har med egne køller.

Hvis du allerede har besøkt Santa Clara Golf Marbella, vil du bli positivt overrasket av de forbedringene som er gjort. Vårt dedikerte personale vil sørge for at du har alt du trenger for å maksimere opplevelsen din. Santa Clara er en legende som er blitt gjenfødt, og det er et absolutt "must" for golfentusiaster på Costa del Sol.

Overnatting

Sol Marbella Estepona Atalaya Park scenic
Sol Marbella Estepona Atalaya Park
Exterior Hard Rock Hotel Marbella
Hard Rock Hotel Marbella
westin la quinta golf resort bassenområde
The Westin La Quinta Golf Resort & Spa
Skroll til toppen