The Westin La Quinta Golf Resort & Spa

Bare 10 minutter fra den pulserende atmosfæren i Puerto Banus, ligger The Westin La Quinta Golf Resort & Spa som et fredelig fristed for golfelskere. Dette moderne hotellet tilbyr en perfekt kombinasjon av luksus og komfort, og serverer som et ideelt utgangspunkt for å utforske Marbellas vakre golfdal.

Overnatting
De 170 elegante rommene og suitene på The Westin La Quinta Golf Resort & Spa tilbyr en uforglemmelig oase av avslapning. Hvert rom har en privat terrasse med panoramautsikt over den frodige golfbanen eller den glitrende Middelhavskysten.

Golf
Hjertet av resorten er den prisbelønte La Quinta Golf Course, en 27-hulls parkbane designet av den legendariske Manuel Piñero. Med varierende terreng og enestående utsikt, tilbyr banen utfordringer for golfere på alle nivåer.

Restaurant & Barer
Nyt et utvalg av kulinariske opplevelser på The Westin La Quinta Golf Resort & Spa. Hovedrestauranten serverer en à la carte-meny med lokale spesialiteter, mens Club House Restaurant tilbyr uformell tapas og forfriskende drikke etter en runde på golfbanen.

Spa og Fritid
Unn deg en verden av velvære i det 1500 m² store The Westin La Quinta Spa. Her kan du slappe av i et av de mange bassengene, nyte en beroligende behandling eller velge mellom et utvalg av aktiviteter og utflukter i området.

The Westin La Quinta Golf Resort & Spa tilbyr alt du trenger for en uforglemmelig golfreise. Med luksuriøse omgivelser, enestående golfbaner og et bredt utvalg av fasiliteter, er dette resorten det perfekte stedet for å skape varige minner.

westin la quinta golf resort bassenområde

The Westin La Quinta Golf Resort & Spa

7 netter på The Westin La Quinta Golf Resort & Spa

7 x frokost

4 golfrunder

Fra NOK 13 650,-

Fra-priser gjelder per person og er basert på at to personer reiser sammen i lavsesong og overnatter i 1 x dobbeltrom.

Golfbaner

la quinta golf & country club hull 19
La Quinta Golf Course
Skroll til toppen