Los Naranjos Golf Club

Los Naranjos er en 18-hulls par 72 parkbane designet av Robert Trent Jones Sr på 1970-tallet. Banen byr på varierte utfordringer og front-nine er ganske åpen, mens back-nine er relativt trang mellom appelsinlundene. Det er vakker utsikt over eiendommen og en idyllisk atmosfære til å nyte en golfrunde maks. Mange av de store og kuperte greenene er godt beskyttet av bunkere, noe som gir en høyst utfordrende bane. Los Naranjos golfklubb har også et toppmoderne vanningssystem som bidrar til å holde banen i utmerket stand.

HCP-krav for å spille denne banen er maks 27 for menn og maks 35 for damer.

Med sin beliggenhet på Costa del Sol har denne banen blitt en favoritt blant mange golfere og bør definitivt vurderes på din neste golfreise til Spania.

Det 18. hullet på Los Naranjos er en favoritt blant mange golfere. Ved slutten av runden møter du en stor dogleg mot venstre på en par fem, som strekker seg over 507 meter. Greenen er pent plassert i skråningen, og et vannhinder får deg til å tenke grundig gjennom tilnærmingsslaget ditt. Dette hullet sørger alltid for en spennende avslutning på runden.

Play Video

Los Naranjos Golf Club

Velg hotell/resort lenger ned for å se golfpakker med pris, eller kontakt oss for et skreddersydd tilbud som inkluderer denne banen.

Overnatting

Sol Marbella Estepona Atalaya Park scenic
Sol Marbella Estepona Atalaya Park
Melia Marbella Banus
Melia Marbella Banus
Exterior Hard Rock Hotel Marbella
Hard Rock Hotel Marbella
westin la quinta golf resort bassenområde
The Westin La Quinta Golf Resort & Spa

Gjennomsnittstemperatur i Marbella

Skroll til toppen