Los Arqueros Golf & Country Club

Los Arqueros Golf & Country Club er en naturskjønn 18 hulls golfbane i Benahavís på Costa del Sol. Den var den første banen designet av Seve Ballesteros, en av golfens legender. Som Ballesteros selv sa, er Los Arqueros en god bane for alle spillere: en behagelig utfordring for gjennomsnittlige golfere og en hard test for profesjonelle.

De feilfrie fairwayene på Los Arqueros Golf & Country Clubs bane glir vakkert inn i det omkringliggende landskapet og gir en spektakulær utsikt over Middelhavet. Den utfordrende par 71 banen ble åpnet i 1991 og designet av Ballesteros med tanke på å passe for alle golfnivåer.

Banen følger landskapets konturer og harmonerer med de naturlige omgivelsene. Presisjon er nøkkelen, spesielt på noen smale teeslag hvor du kanskje må ofre distanse for å lande trygt på fairwayen. Hull 8 er et eksempel, med et langt par 5 hull og en smal dogleg mot høyre som heller ned mot greenen. Et utfordrende out-of-bounds område med et lite vannløp ved inngangen til greenen venter på dem som bommer.

Hull 13 krever en presis og hardtslående drive nedover bakken til et område beskyttet av bunkere. Kun et forsiktig spill vil gi deg par her. Det 3. hullet er også spektakulært, med en sjø til venstre for fairway og brede bunkere til høyre. Vær på vakt!

Det mest utfordrende hullet er imidlertid hull 6. Ikke bare er det det lengste hullet, men tee off slaget er avgjørende. Los Arqueros er en bane som krever smart spill og hvor du ikke kan ta for mange sjanser.

Los Arqueros restaurant tilbyr et bredt utvalg av internasjonale retter som passer for gjester fra hele verden. Restauranten har en stor terrasse med panoramautsikt over 1. tee, Middelhavet og fjellene, noe som gjør den til et unikt spisested.

Play Video

Los Arqueros Golf & Country Club

Velg hotell/resort lenger ned for å se golfpakker med pris, eller kontakt oss for et skreddersydd tilbud som inkluderer denne banen.

Overnatting

Sol Marbella Estepona Atalaya Park scenic
Sol Marbella Estepona Atalaya Park
Melia Marbella Banus
Melia Marbella Banus
Exterior Hard Rock Hotel Marbella
Hard Rock Hotel Marbella
westin la quinta golf resort bassenområde
The Westin La Quinta Golf Resort & Spa

Gjennomsnittstemperatur i Marbella

Skroll til toppen