Atalaya New Course

Atalaya Golf & Country Club

Atalaya New Course er et fantastisk supplement på Atalaya Golf & Country Club, en av Costa del Sols mest anerkjente golfdestinasjoner. Denne vakre golfbanen ble designet av Paul Krings og ligger vakkert plassert i et naturskjønt landskap med utsikt over middelhavskysten.

Med sin par-71 layout gir Atalaya New Course en spennende og variert golfopplevelse for både erfarne spillere og nybegynnere. Banen har bredere fairways, store greens og en rekke utfordrende vannhindre og sandbunkere som gir et ekstra element av strategisk spill.

Uansett om du er ute etter en morsom utfordring eller bare ønsker å nyte den vakre naturen, vil Atalaya New Course definitivt imponere deg. Banen er omgitt av vakre trær og frodig vegetasjon, noe som skaper en herlig atmosfære for golfspill.

Når du spiller på Atalaya New Course, vil du bli belønnet med fantastisk utsikt over Middelhavet, og du kan virkelig nyte de idylliske omgivelsene mens du utforsker dette golfparadiset.

HCP-krav for å spille denne banen er maks 28 for menn og maks 36 for damer.

Play Video

Atalaya New Course

Velg hotell/resort lenger ned for å se golfpakker med pris, eller kontakt oss for et skreddersydd tilbud som inkluderer denne banen.

Overnatting

Sol Marbella Estepona Atalaya Park scenic
Sol Marbella Estepona Atalaya Park
Melia Marbella Banus
Melia Marbella Banus
Exterior Hard Rock Hotel Marbella
Hard Rock Hotel Marbella
westin la quinta golf resort bassenområde
The Westin La Quinta Golf Resort & Spa

Gjennomsnittstemperatur i Marbella

Skroll til toppen