East Lothian

East Lothian

Mange tenker kanskje ikke på East Lothian når de drømmer om Skottlands verdensberømte golfbaner. Men det er nettopp her i East Lothian du finner noen av det aller beste golftilbudene i hele Skottland, ja kanskje til og med hele verden.

East Lothian kan skilte med noen av de eldste golfbanene på kloden, mange designet av den legendariske Old Tom Morris. Banene gir deg den idylliske links-opplevelsen som mange golfere forbinder med Skottland. Og toppen av kransekaka er at alt dette ligger en kort kjøretur fra Edinburgh.

Muirfield er regionens mest ikoniske bane. Denne banen har arrangert The Open Championship hele 16 ganger, og er virkelig et sted for å krysse av på drømmelisten. Gullane er også et must å spille med den berømte No. 1 course, samt to andre baner på samme sted. North Berwick er en annen verdenskjent bane, hvor flere hull er blitt kopiert over hele verden. Her finner du mange ikoniske hull, som for eksempel det 13. hullet med muren.

Craigielaw er en annen fantastisk linksbane, designet av Donald Steel. Banen har raskt klatret til toppen av rangeringen over Skottlands beste baner. Andre fantastiske golfbaner som Dunbar, Luffness New, Kilspindie og The Glen, tilbyr alle glimrende og klassisk skotsk linksgolf.

Hotell & Golf resorts

Craigielaw Lodge 4
Craigielaw Lodge

Fra 7 990,-

Golfbaner

Craigielaw Golf Course 1
Craigielaw Golf Course

Bestill nå

Få rentefri betalingsutsettelse eller delbetaling i opptil 60 måneder.

Valgfrihet

Du velger varighet og innhold på din reise.

Håndplukket

Alle hoteller er valgt av oss og våre samarbeidspartnere.

Skroll til toppen