Cornelia De Luxe Resort

✓ All inclusive

Cornelia De Luxe Resort ligger ved stranden og kan skryte av fantastisk utsikt. Her bor du i luksuriøse rom omgitt av natur. Med forfriskende bassengområder både inne og ute, en sandstrand ved Middelhavet og et stort utvalg av aktiviteter på resortet, er dette stedet perfekt for en golfreise full av moro.

Beliggenhet
Resorten har en sentral beliggenhet med enkel tilgang til Faldo-banen på Cornelia Golf Club, i tillegg til noen av områdets mest attraktive baner. Cornelia De Luxe Resort ligger ideelt til, 45 minutter fra Antalya internasjonale flyplass i Belek, Tyrkia.

Overnatting
Resorten tilbyr 358 rom med livlig innredning, standardrom, familierom, suiter og villaer for å passe alle behov. Alle er utstyrt med LCD-TV, telefon, internett, safe, minibar, hårføner, badekar og dusj, badekåpe og tøfler.

Golf
Gjester har enkel tilgang til Cornelia Golf Club med gratis transport. Spill på den vakre 27-hulls Nick Faldo Championship Golf Course under oppholdet. Mesterskapsbanen designet av Nick Faldo ligger i tilknytning til resortet og nås med en kort shuttlebuss. Banen har mange bunkere og vannhindre, noe som gjør den til en av de tøffeste i Belek, Antalya.

Restaurant & Barer
Cornelius Restaurant serverer frokost, lunsj og middag hele året. For de som søker spesifikke smaker, tilbyr feriestedets 6 à la carte-restauranter varierte alternativer.

De mange barene som finnes over hele resortet serverer et utvalg av alkoholholdige og alkoholfrie drikkevarer.

Spa & Fritid
CrassulaECO Spa tilbyr høyeste standard på kvalitet og bruker kun 100 % sertifiserte, økologiske produkter. Du kan nyte avslappende stunder i de tradisjonelle tyrkiske damprommene og badstuen i Relax-avdelingen, som brukes fritt av alle hotellgjester.

Aktivitetsmulighetene på resortet sørger for at du aldri kjeder deg. Prøv deg på bueskyting, bowling, bordtennis, boccia, PlayStation, shuffleboard, eller vannsport.

CORNELIA DE LUXE NIGHT VIEW

Cornelia De Luxe Resort

7 netter på Cornelia De Luxe Resort

All-inclusive

Privat transport fra/til flyplass og hotell

3 golfrunder

Golf shuttle

Fra NOK 9 990,-

Fra-priser gjelder per person og er basert på at to personer reiser sammen i lavsesong og overnatter i 1 x dobbeltrom.

Golfbaner

Cornelia Faldo Golf Course
HOLE 5 WALL.jpg

Kunder som har vært på Cornelia De Luxe Resort:

Skroll til toppen