PGA National

- Ca. 30 minutters kjøring fra Praha sentrum.

PGA National Czech Republic mesterskapsgolfbane ble skapt av den berømte golfbanearkitekten Kyle Phillips, en pioner innen miljøvennlig design. Banen oppfyller de aller strengeste standarder for design og spilleflater, og kan arrangere prestisjefylte internasjonale golfturneringer, men er samtidig spillbar for både medlemmer og besøkende.

18-hullsbanen ble ferdigstilt og åpnet for spill i august 2020. I hjertet av banen ligger et smakfullt restaurert slott fra 1800-tallet, Nebrenice, som nå huser et splitter nytt klubbhus.

Klubbhuset som åpnet i 2022 byr på et stilig interiør og alle fasiliteter du kan tenke deg, inkludert proshop, garderober, restaurant, kafé og bar. Uteplasser med utsikt over golfbanen gir en ekstra dimensjon til opplevelsen. Fra deler av banen kan du også nyte en fantastisk utsikt over Praha.

PGA National Academy tilbyr en stor driving range med og områder for nærspill og to putting-greener for trening. Selv om banen er designet for å utfordre selv de beste profesjonelle fra de bakerste utslagsstedene, vil spillere på alle nivåer sette pris på banens rytme og variasjon.

PGA National Czech Republics golfsesong varer fra april til november og er åpen for alle golfere fra tirsdag til søndag.

Play Video

PGA National

Velg hotell/resort lenger ned for å se golfpakker med pris, eller kontakt oss for et skreddersydd tilbud som inkluderer denne banen.

Overnatting

Hotel Josef 1
Hotel Josef
1
Grand Majestic Hotel
Skroll til toppen