Greensgate Golf & Leisure Resort

- Ca. 1 time og 10 minutters kjøring fra Praha. | Flott halfway-house med grill.

Greensgate inviterer deg til en golfrunde du sent vil glemme. Her venter en krevende og vakker 18-hulls bane, som slynger seg gjennom et landskap av åser, skoger, og den idylliske Klabava-elven. Ejpovice-sjøen glitrer i bakgrunnen og fullfører det naturlige kunstverket.

Terrenget er perfekt tilrettelagt for å teste dine golfferdigheter med en lengde på 6162 meter byr banen på utfordringer for både nybegynnere og erfarne golfere. Greensgate ligger 310 meter over havet og er designet som en par 72-bane.

Det er ikke bare banens design som imponerer. Det lokale landskapet gir Greensgate sin unike sjarm. Klabava-elven og Ejpovice-sjøen skaper spennende elementer i banens design, og gir deg en uforglemmelig golfrunde omgitt av naturskjønne omgivelser.

Denne utsøkte 18-hullsbanen ble designet av den anerkjente tyske arkitekten Christoph Städler, og hans mesterverk gjenspeiles i banens utfordrende layout og naturlige skjønnhet.

Greensgate er mer enn bare en golfbane. Det er en oase for golfelskere som ønsker en unik og minneverdig runde i et idyllisk landskap.

En runde på denne banen kan kombineres med bryggeriomvisning i Pilsen og middag i den fantastiske ølkjelleren under bryggeriet.

Play Video

Greensgate Golf & Leisure Resort

Velg hotell/resort lenger ned for å se golfpakker med pris, eller kontakt oss for et skreddersydd tilbud som inkluderer denne banen.

Overnatting

Hotel Josef 1
Hotel Josef
1
Grand Majestic Hotel
Skroll til toppen