Albatross Golf Resort

- Ca. 35 minutters kjøring fra Praha sentrum.

Albatross Golf Resort er en 18-hulls bane designet av Keith Preston, som ligger i utkanten av Praha i landsbyen Vysoky Ujezd. Selv om banen er relativt ny og åpnet i 2009 har den raskt etablert seg som en fast del av Europatouren. Czech Masters har blitt spilt på Albatross Golf Resort siden 2014.

Prestons design utnytter det naturlig bølgende terrenget til å skape en utfordrende og variert bane. Syv innsjøer, 65 bunkere og et rikelig utvalg av trær gir golfere på alle nivåer en spennende og minneverdig runde. Fem forskjellige tees gir muligheter for både nybegynnere og erfarne spillere til å nyte banen.

Hull 18 tilbyr et dramatisk avslutning på runden. En bekk renner langs den smale fairwayen på den ene siden, mens en innsjø venter på den andre. Den skrånende greenen er beskyttet av fire bunkere, og å fullføre hullet i par gir en følelse av triumf. Klubbhuset ligger rett ved hullet, og tilbyr et perfekt sted å slappe av etter runden med et deilig måltid i restauranten eller en forfriskende drink på terrassen med utsikt over banen. Proshoppen tilbyr et bredt utvalg av golfutstyr og suvenirer, og aksepterer tsjekkiske koruna.

Play Video

Albatross Golf Resort

Velg hotell/resort lenger ned for å se golfpakker med pris, eller kontakt oss for et skreddersydd tilbud som inkluderer denne banen.

Overnatting

Hotel Josef 1
Hotel Josef
1
Grand Majestic Hotel
Skroll til toppen