Golf Resort

Ona Hacienda del Álamo

Hacienda del Alamo Golf Resort er en luksuriøs golfresort som ligger i flotte omgivelser i Murcia, ikke langt fra Alicante i Spania. Golfresorten byr på overnatting i flotte hotellrom eller komfortable leiligheter, sant golf på deres egen 18 hulls golfbane. Hacienda del Alamo Golf Resort er designet for å gi deg et fantastisk opphold med maksimum komfort. Fra resorten har du en flott utsikt til golfbanen. Alicante flyplass ligger kun 1 time og 20 minutters kjøring fra hotellet og alt er lagt til rett for et opphold med alt du trenger til din golfreise.

Golf Club Hacienda del Alamos uovertrufne integrering i omgivelsene, hindringene og en lengde på 6700 meter bidrar til å gi deg en fantastisk golfopplevelse. Golfbanen regnes som en av de lengste banene i Spania, og er designet av den velkjente banearkitekten Dave Thomas. Golf Club Hacienda del Alamo kan også skilte med imponerende utsikt og et fantastisk landskap.

Etter golfrunden kan du slappe av på klubbhusets terrasse eller i restauranten. Nyt en velfortjent forfriskning og samle krefter til eventuelt å bevege deg ut på treningsområdet, hvor du kan forbedre teknikken din.

Play Video
Velg blant våre golfpakker eller be oss skreddersy en golfreise som inkluderer dette hotellet.

Ona Hacienda del Álamo

Fra-priser gjelder per person og er basert på at to personer reiser sammen i lavsesong og overnatter i 1 x dobbeltrom. Variasjon i pris kan forekomme avhengig av tilgjengelighet ved forespørsel og valutakurser.

Golfbaner

Hacienda del Alamo Golf Course
golfreiser murcia, Ona Hacienda del Álamo, klubbhus
Mar Menor Golf Course
golfreiser, mar menor golf course, hull 4
Saurines Golf Course
golfreiser, murcia, saurines golf course

Gjennomsnittstemperatur i Murcia

Skroll til toppen