Lopesan Villa del Conde Resort

Dette praktfulle femstjerners hotellet ligger i hjertet av Maspalomas, Gran Canaria, og tilbyr en idyllisk setting for en uforglemmelig ferie. Bygget i tradisjonell kanarisk stil, omgitt av frodige hager og med direkte tilgang til den gyldne sandstranden, gir hotellet en perfekt blanding av komfort og autentisk atmosfære. Nyt den pulserende energien i Maspalomas' bar- og restaurantområde, bare et steinkast unna.

Overnatting
Velg mellom 561 romslige og moderne innredede rom, alle med spektakulær utsikt enten mot den frodige hagen eller det glitrende havet. Hvert rom er designet for å tilby en oase av komfort og avslapning, med alle fasiliteter du trenger for et behagelig opphold.

Golf
Golfentusiaster vil juble over hotellets nærhet til Meloneras Golf, en fortryllende 18-hulls parkbane med panoramautsikt over Atlanterhavet. Gjester på hotellet får eksklusive greenfee-priser, og flere andre bemerkelsesverdige golfbaner ligger i nærheten, inkludert Maspalomas Golf, Anfi Tauro Golf, Salobre Golf og Real Club de Las Palmas.

Restaurant & Barer
Hotellet tilbyr et bredt utvalg av kulinariske opplevelser for å tilfredsstille enhver smak. Fra gourmetrestauranter med à la carte-menyer til buffeter med internasjonale retter, finner du garantert noe du liker. Nyt forfriskende drinker og cocktails i en av hotellets mange barer, enten ved bassenget, på terrassen eller i den livlige lobbyen.

Spa og Fritid
Unn deg en verden av velvære og avslapning i hotellets luksuriøse spa. La deg friste av et bredt utvalg av behandlinger, fra massasje og ansiktsbehandlinger til sauna og dampbad. For de aktive tilbyr hotellet et moderne treningsstudio, et utendørsbasseng og et variert program med sport og aktiviteter.

Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso

Lopesan Villa del Conde Resort

7 netter på Lopesan Villa del Conde Resort

7 x frokost

4 golfrunder

Fra NOK 14 920,-

Fra-priser gjelder per person og er basert på at to personer reiser sammen i lavsesong og overnatter i 1 x dobbeltrom.

Golfbaner

Meloneras Golf by Lopesan
Meloneras Golf hull 13
Maspalomas Golf Course
Maspalomas Golf Course green
Anfi Tauro Golf
Anfi Tauro Golf 4
Skroll til toppen