Hotell

Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa

Dette femstjerners superior-hotellet ligger vakkert til ved sjøen og utgjør det ultimate utgangspunktet for golfere som ønsker å utforske de sjarmerende bar- og restaurantområdene i vakre Maspalomas. Hotellet kan skryte av spektakulær utsikt over Meloneras-stranden og de majestetiske sanddynene.

Costa Meloneras byr på et rikt utvalg av spisesteder med deilige retter fra ulike kjøkken, slik at gjestene virkelig kan nyte matopplevelsene sine. Med toppmoderne innkvartering og omfattende spa-fasiliteter, representerer dette hotellet selve essensen av luksus, og gjestene kan være sikre på at de vil få en uforglemmelig opplevelse under sitt opphold!

Gjester på hotellet får gode greenfee priser hos Meloneras Golf, en fortryllende 18-hulls parkbane med utrolig utsikt over det mektige Atlanterhavet. I tillegg ligger det flere bemerkelsesverdige golfbaner i nærheten, inkludert Maspalomas Golf, Anfi Tauro golf, Salobre golf og Real Club de Las Palmas.

Play Video
Velg blant våre golfpakker eller be oss skreddersy en golfreise som inkluderer dette hotellet.

Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa

Fra-priser gjelder per person og er basert på at to personer reiser sammen i lavsesong med overnatting i delt Deluxe rom. Variasjon i pris kan forekomme avhengig av tilgjengelighet ved forespørsel og valutakurser.

Golfbaner i nærheten

Meloneras Golf by Lopesan
Meloneras Golf hull 13
Maspalomas Golf Course
Maspalomas Golf Course green
Salobre New Course
Salobre New Course fairway
Salobre Old Course
Salobre Old Course fairway
Real Club de Golf de Las Palmas
Real Club de Golf de Las Palmas Bandama
Anfi Tauro Golf
Anfi Tauro Golf 4

Gjennomsnittstemperatur på Gran Canaria

Skroll til toppen