Hotell

Nå er det mulig å oppleve en ferie fylt av luksus og underholdning krydret med et eksotisk preg på Lopesan Baobab Resort. Dette 5-stjerners hotellet i Meloneras tilbyr de mest kresne gjestene en atmosfære som vekker assosiasjoner til afrikanske land; fra det ville utseendet til floraen, til fargevalget på bygningene, jordnært og fascinerende akkurat som skråningene til Kilimanjaro. Dette eksklusive ferieanlegget på Gran Canaria et av de mest originale, iøynefallende og spektakulære hotellene på øya.

Det første du legger merke til ved dette hotellet er utseendet. Med en fasade som etterligner afrikanske elementer og en kolossal inngang for å ønske gjester velkommen, imponerer Lopesan Baobab Hotel ved første øyekast. Du trenger bare å gå gjennom dørene for å innse at det har mye mer å tilby. Alle gjester vil oppdage at rommene, tjenestene og det gastronomiske tilbudet er spektakulært.

Gjester på hotellet får gode greenfee priser hos Meloneras Golf, en fortryllende 18-hulls parkbane med utrolig utsikt over det mektige Atlanterhavet. I tillegg ligger det flere bemerkelsesverdige golfbaner i nærheten, inkludert Maspalomas Golf, Anfi Tauro golf, Salobre golf og Real Club de Las Palmas.

Play Video
Velg blant våre golfpakker eller be oss skreddersy en golfreise som inkluderer dette hotellet.

Lopesan Baobab Resort

Fra-priser gjelder per person og er basert på at to personer reiser sammen i lavsesong med overnatting i standard dobbeltrom. Variasjon i pris kan forekomme avhengig av tilgjengelighet ved forespørsel og valutakurser.

Golfbaner i nærheten

Meloneras Golf by Lopesan
Meloneras Golf hull 13
Maspalomas Golf Course
Maspalomas Golf Course green
Salobre New Course
Salobre New Course fairway
Salobre Old Course
Salobre Old Course fairway
Real Club de Golf de Las Palmas
Real Club de Golf de Las Palmas Bandama
Anfi Tauro Golf
Anfi Tauro Golf 4

Gjennomsnittstemperatur på Gran Canaria

Skroll til toppen