Lopesan Baobab Resort

Lopesan Baobab Resort ligger i Meloneras på Gran Canaria, bare et steinkast fra de vakre Maspalomas sanddynene. Hotellet er lett tilgjengelig fra flyplassen, og vi tilbyr transport til og fra.

Overnatting
Opplev luksuriøse rom og leiligheter innredet i en elegant og moderne stil med afrikanske innslag. Alle rommene har alt du trenger for en komfortabel ferie, inkludert balkong eller terrasse, klimaanlegg, satellitt-TV og gratis Wi-Fi.

Golf
Golfentusiaster vil elske Lopesan Baobab Resort. Gjester på hotellet får gode greenfee-priser hos Meloneras Golf, en 18-hulls parkbane med fantastisk utsikt over Atlanterhavet. I tillegg ligger det flere andre bemerkelsesverdige golfbaner i nærheten.

Restaurant & Barer
Lopesan Baobab Resort tilbyr et bredt utvalg av restauranter og barer for alle smaker og budsjetter. Nyt alt fra grillmat og afrikansk mat til buffeter med mat fra hele verden. Du kan også slappe av med en drink i en av hotellets mange barer, og nyte livemusikk eller sportssendinger.

Spa og Fritid
Slapp av og la deg skjemme bort i hotellets luksuriøse spa. Her kan du velge mellom en rekke behandlinger, inkludert massasje, ansiktsbehandlinger og kroppsbehandlinger. Hotellet tilbyr også et bredt utvalg av fritidsaktiviteter, inkludert bassenger, tennisbaner, et treningssenter og et barneklubb.

Lopesan Baobab Resort Volcan Pool

Lopesan Baobab Resort

7 netter på Lopesan Baobab Resort

7 x frokost

4 golfrunder

Fra NOK 16 900,-

Fra-priser gjelder per person og er basert på at to personer reiser sammen i lavsesong og overnatter i 1 x dobbeltrom.

Golfbaner

Meloneras Golf by Lopesan
Meloneras Golf hull 13
Maspalomas Golf Course
Maspalomas Golf Course green
Salobre New Course
Salobre New Course fairway
Salobre Old Course
Salobre Old Course fairway
Anfi Tauro Golf
Anfi Tauro Golf 4
Skroll til toppen