Las Colinas Golf & Country Club

Las Colinas Golf & Country Club ligger ved Torrevieja på Costa Blanca, bare 50 minutter fra Alicante lufthavn. Golfresorten er omgitt av vakker natur og tilbyr en perfekt setting for en avslappende og luksuriøs golfopplevelse.

Overnatting
Du kan velge mellom å bo i luksuriøse leiligheter eller villaer, alle med moderne innredning, kvalitetsmøbler og lyse farger og aircondition. Alle leilighetene har balkong, mens villaene har terrasse. Leilighetene har 2 og 3 soverom, villaene har 3 soverom, alle med bad, fullt utstyrt kjøkken, spiseplass og stue med flatskjerm-TV.

Golf
Golfbanen på Las Colinas Golf & Country Club er en av de beste i Spania. Den 18 hulls mesterskapsbanen er variert i sin layout med brede fairways, kuperte greener og 5 forskjellige tees. Banen ligger i en vakker dal omkranset av skogkledde bakker, og gir deg en følelse av å være avskjermet fra omverdenen. Treningsområdet er i en klasse for seg med driving range, putting green og et stort område for kortspill. I tillegg tilbyr golfresorten et utvalg av golftrenere som kan hjelpe deg med å forbedre spillet ditt.

Restaurant & Barer
I klubbhuset finner du to restauranter: UNiK Café som tilbyr sofistikert internasjonal gastronomi, og Enso sushibar for deg som ønsker japanske lekkerbiskener. Begge restaurantene har terrasser med utsikt over golfbanen. Du kan også velge mellom en rekke barer og kafeer på resorten.

Spa og Fritid
Etter en dag på golfbanen kan du slappe av i et av de mange poolområdene på resorten. Noen av villaene har til og med egen swimmingpool. Du kan også besøke golfresortens egen beach club, som ligger bare et par minutters kjøring fra resorten. Her kan du ta en svømmetur i infinity poolen med utsikt over Middelhavet, eller nyte noe kaldt å drikke i skyggen fra palmetrærne. Las Colinas Golf & Country Club tilbyr også tennis, padeltennis og et velutstyrt fitnessenter.

Las Colinas Golf & Country Club er den perfekte destinasjonen for golfere som ønsker en uforglemmelig golfopplevelse. Med en fantastisk golfbane, luksuriøse overnattingsmuligheter, et bredt utvalg av fasiliteter og en vakker beliggenhet, har Las Colinas Golf & Country Club alt du trenger for å få en perfekt golfopplevelse. Det er ca. 2,5 km fra noen av leiligheten og villaene til klubbhuset og leiebil anbefales, men det er også mulig å leie Road buggy, samt at resorten har en egen shuttle service.

Las Colinas Golf & Country Club 7

Las Colinas Golf & Country Club

7 netter på Las Colinas Golf & Country Club

Ingen måltider

Leiebil (standard stasjonsvogn)

4 golfrunder

Fra NOK 8 750,-

Fra-priser gjelder per person og er basert på at fire personer reiser sammen i lavsesong og overnatter i leilighet med 2 soverom.

Golfbaner

Las Colinas Golf Course
Las Colinas Golf Course 9
Skroll til toppen