Golf Resort

Cameron House

Majestetisk og inspirerende

Cameron House er et 5-stjerners resort som ligger ved den vakre innsjøen Loch Lomond. Her kan du nyte et unikt og minneverdig opphold i en historisk setting.

Eiendommen stammer fra 1600-tallet og har en rik historie. Den ligger i et område der de skotske høylandene møter lavlandet, og tilbyr en perfekt blanding av tradisjon og moderne komfort.

Hotellet har 208 rom og suiter, alle med en smakfull blanding av tradisjonell skotsk stil og moderne design. Fra rommene har du en fantastisk utsikt over Loch Lomond eller det omkringliggende landskapet.

Cameron House tilbyr et bredt utvalg av restauranter og barer. Her kan du velge mellom alt fra gourmetmat til en uformell publunsj.

Når du trenger en pause fra golfen, kan du besøke det prisbelønte Cameron Spa. Her kan du nyte et bredt utvalg av behandlinger, eller slappe av i bassenget eller badstuen.

For de som er aktive av seg, tilbyr resortet også et treningssenter, tennisbaner, sykling og et utvalg av vannsportaktiviteter.

Cameron House ligger ideelt til for å utforske Skottland. Du finner resortet bare 20 minutter fra Glasgow International Airport og 5 minutter fra Balloch jernbanestasjon.

Loch Lomond er et flott utgangspunkt for å utforske de vakre omgivelsene. Her kan du gå turer, sykle, padle kajakk eller ta en båttur på innsjøen. Du kan også besøke et av de mange historiske slottene eller whiskydestilleriene i området.

Cameron House er et perfekt sted for en uforglemmelig ferie i Skottland.

Play Video
Velg blant våre golfpakker eller be oss skreddersy en golfreise som inkluderer dette hotellet.

Cameron House

Fra-priser gjelder per person og er basert på at to personer reiser sammen i lavsesong og overnatter i delt dobbeltrom. Variasjon i pris kan forekomme avhengig av tilgjengelighet ved forespørsel og valutakurser.

Golfbaner

The Carrick Course
The Carrick Course 2

Gjennomsnittstemperatur i Ayrshire & Glasgow

Skroll til toppen