Golf Resort

Portmarnock Resort & Jameson Golf Links

En uforglemmelig opplevelse

Portmarnock Resort & Jameson Golf Links er et unikt sted som tilbyr en uforglemmelig opplevelse for alle gjester. Med sine elegante og moderne rom ligger resortet på en 80 hektar stor eiendom ved den berømte Velvet Strand-stranden. Golfbaner både på og i nærheten av resortet er lett tilgjengelige.

Eiendommen, tidligere kjent som Portmarnock Hotel & Golf Links, har gjennomgått en fullstendig renovering for å komplementere den fantastiske beliggenheten ved sjøen og tilby et fristed for gjester som ønsker å komme seg bort.

Resortet tilbyr blant annet:

  • Prisbelønnet linksbane
  • Spa
  • Tre spisesteder:
    • Fine dining
    • Tradisjonell Afternoon Tea
    • Deilig måltid i pub-stil

På Portmarnock Resort finner du mesterskapbanen Jameson Links. Denne anerkjente perlen er en golfbane i verdensklasse. Den fantastiske banen ligger også ved siden av den fascinerende Jameson Golf Club, et ekstra pluss for et allerede enestående resort.

Play Video
Velg blant våre golfpakker eller be oss skreddersy en golfreise som inkluderer dette hotellet.

Portmarnock Resort & Jameson Golf Links

Fra-priser gjelder per person og er basert på at to personer reiser sammen i lavsesong med overnatting i dobbeltrom. Variasjon i pris kan forekomme avhengig av banevalg, tilgjengelighet ved forespørsel og valutakurser. Se priseksempler nedenfor.

Golfbaner

Jameson Golf Links
Jameson Golf Links 9

Gjennomsnittstemperatur i Dublin

Skroll til toppen