Druids Glen Resort

45 minutter fra Dublin.

Druids Glen Golf Resort er en oase for alle golfere, perfekt for en uforglemmelig golfreise til Irland. Druids Glen har etablert seg som et av Europas beste golfresorter, og har vunnet prestisjetunge priser som "Årets Europeiske Golfresort" i 2005.

Beliggenhet
Resortet ligger i de praktfulle Wicklow-åsene, sør for Dublin. Omgitt av frodig natur og med panoramautsikt over landskapet, tilbyr Druids Glen en fredelig og idyllisk atmosfære. Dublin sentrum ligger kun 45 minutter unna, og flyplassen er mindre enn en time fra resortet.

Overnatting
Druids Glen tilbyr 145 romslige gjesterom og suiter, alle designet for komfort og funksjonalitet. Hvert rom har moderne fasiliteter, inkludert høyhastighetsinternett, og tilbyr en fantastisk utsikt over enten golfbanen eller det vakre landskapet.

Golf
Druids Glen er mest kjent for sine to mesterskapsbaner, Druids Glen og Druids Heath. Druids Glen-banen, er fire ganger vertsbane for Irish Open, og har blitt sammenlignet med Augusta av mange store golfspillere. Begge banene tilbyr en utfordrende og spennende golfrunde for spillere av alle nivåer.

Restaurant & Barer
Resortet har et bredt utvalg av spisemuligheter for å tilfredsstille enhver smak. Hugo's Restaurant, med sine to AA-rosetter, tilbyr en raffinert matopplevelse med fokus på lokale råvarer. Garden Rooms and Bar har en mer uformell atmosfære og serverer et utvalg av lette måltider og snacks. Woodstock House, med sin unike beliggenhet ved 1. tee på Druids Glen, tilbyr en perfekt setting for en avslappende drink eller et måltid.

Spa og Fritid
Etter en dag på golfbanen kan du slappe av i det prisbelønte Spa & Health Club. Her kan du velge mellom en rekke behandlinger, inkludert massasje, ansiktsbehandlinger og kroppsbehandlinger. Spaet har også et basseng, boblebad, damprom og badstue.

Druids Glen Golf Resort tilbyr alt du trenger for en perfekt ferie, enten du er en golfentusiast, en naturelsker eller bare ønsker å slappe av i luksuriøse omgivelser.

Druids Glen Resort 1

Druids Glen Resort

4 netter på Druids Glen Resort

4 x frokost

3 golfrunder

Fra NOK 10 570,-

Fra-priser gjelder per person og er basert på at to personer reiser sammen i lavsesong og overnatter i 1 x Deluxe dobbeltrom.

Golfbaner

Druids Glen
Druids Glen 1
Druids Heath
Druids Heath 1
Skroll til toppen