fbpx

Las Colinas Golf & Country Club

Las Colinas Golf & Country Club ligger ved Torrevieja på Costa Blanca, bare 50 minutter fra Alicante lufthavn. Golfresorten er omgitt av vakker natur og tilbyr en perfekt setting for en avslappende og luksuriøs golfopplevelse.

Golf
Golfbanen på Las Colinas Golf & Country Club er en av de beste i Spania. Den 18 hulls mesterskapsbanen er preget av sin varierte utforming, med romslige fairways, utfordrende greener og mulighet for fem ulike tees.

Treningsområdet er i en klasse for seg med driving range, putting green og et stort område for kortspill. I tillegg tilbyr golfresorten flere proer som kan hjelpe deg med å forbedre spillet ditt.

Overnatting
Du kan velge mellom å bo i luksuriøse leiligheter eller villaer, alle med moderne innredning, kvalitetsmøbler og lyse farger og aircondition. Alle leilighetene har balkong, mens villaene har terrasse. Leilighetene har 2 og 3 soverom, villaene har 3 soverom, alle med bad, fullt utstyrt kjøkken, spiseplass og stue med flatskjerm-TV.

Restaurant & Barer
I klubbhuset finner du to restauranter: UNiK Café som tilbyr sofistikert internasjonal gastronomi, og Enso sushibar for deg som ønsker japanske lekkerbiskener. Begge restaurantene har terrasser med utsikt over golfbanen. Du kan også velge mellom en rekke barer og kafeer på resorten.

Spa og Fritid
Etter en dag på golfbanen kan du slappe av i et av de mange poolområdene på resorten. Noen av villaene har egen swimmingpool. Du kan også besøke golfresortens egen beach club, som ligger et par minutters kjøring fra resorten. Her kan du ta en svømmetur i infinity poolen med utsikt over Middelhavet, eller nyte noe kaldt å drikke i skyggen fra palmetrærne. Las Colinas Golf & Country Club tilbyr også tennis, padel og et velutstyrt treningssenter.

Lavsesong:
Januar, juni, november og desember.

Høysesong
Februar, mars, april, mai, juli, august, september og oktober.

Las Colinas Golf & Country Club

7 netter på Las Colinas Golf & Country Club

Ingen måltider

4 golfrunder

Fra NOK 8 750,-

Fra-priser gjelder per person og er basert på at fire personer reiser sammen i lavsesong og overnatter i leilighet med 2 soverom.
Prisen inkluderer ikke flyreise.

Golfbaner

Las Colinas Golf Course
Las Colinas Golf Course 9
Skroll til toppen