Hotell

Melia Marbella Banus

Dette fantastiske feriestedet er kjent for sin elegante arkitektur, moderne design og tjenester av høy kvalitet. Enten du er en golfentusiast, søker avslapning på spaet, eller ønsker å nyte noen uforglemmelige måltider - dette hotellet har noe for enhver smak!

For golfelskere kan Melia Marbella Banus tilby enestående golfopplevelser. Hotellet har et nært samarbeid med flere golfbaner av høy kvalitet i området, som gjør det enkelt og praktisk for gjestene å nyte spennende runder med golf på vakre baner.

Melia Marbella Banus har et bredt utvalg av komfortable og velutstyrte rom og suiter. Hver enhet er nøye designet og innredet for å skape en luksuriøs og avslappende atmosfære. Uansett om du velger en standardrom, en suite eller en suite med takterrasse, kan du forvente deg førsteklasses fasiliteter og fantastisk utsikt over havet eller de velduftende hagene.

Melia Marbella Banus skjemmer bort sine gjester med et bredt utvalg av spisesteder og barer. Fra eksklusive à la carte-restauranter som serverer delikate middelhavsmåltider til livlige barer som tilbyr et utvalg av forfriskende drikker - du vil bli bortskjemt med kulinariske opplevelser som passer til enhver smak og anledning.

Melia Marbella Banus basseng
Velg blant våre golfpakker eller be oss skreddersy en golfreise som inkluderer dette hotellet.

Melia Marbella Banus

Fra-priser gjelder per person i lavsesong og er basert på at to personer reiser sammen og overnatter i 1 x dobbeltrom. Variasjon i pris kan forekomme avhengig av tilgjengelighet ved forespørsel og valutakurser.

Golfbaner i nærheten

Los Arqueros Golf & Country Club
Los Arqueros Golf & Country Club 1st
Atalaya Old Course
Atalaya golf vannhinder
Marbella Golf Country Club
Marbella Golf Country Club 9th
Atalaya New Course
Atalaya golf bunker
La Quinta Golf Course
la quinta golf & country club hull 19
Santa Clara Golf Club, Marbella
Santa Clara Golf Marbella jull 9 og klubbhus
Cabopino Golf Club
Cabopino Golf Club innspill mot havet
Los Naranjos Golf Club
los naranjos vannhinder hull 18

Gjennomsnittstemperatur i Marbella

Skroll til toppen